po
Literatura juvenil en català
de juliol 19, 2004
 
Un llibre-testimoni que val la pena llegir: Asha Miró
El llibre "La filla del Ganges", de l'Asha Miró, explica les experiències d'aquesta noia, que va arribar a Barcelona, procedent d ’un orfenat de l'Índia,  quan tenia set anys.
A Barcelona l ’esperaven uns pares disposats a donar-li   tot el que se li pot donar a un fill, a més d ’una germana, nascuda - com ella   - a l’Índia. Però ni tot l’afecte dels pares, ni el pas del temps podien esborrar   moltes preguntes que l’Asha es feia des de petita.
I va voler tornar a la terra   que la va veure néixer per conèixer-la amb ulls de persona adulta, per recórrer   els rastres del seu passat i comprovar si els records que en conservava es corresponien   amb la realitat i, sobretot, per saber qui eren els seus pares biològics i per   què la van dur a un orfenat de ben petita.
La filla del Ganges és el testimoni   d ’una adopció i un emotiu relat sobre la recerca de les pròpies arrels.
El recomano.
L'Asha és molt simpàtica. Ha treballat un temps com a mestra,  i també  ha estat presentadora de televisió en diferents programes.   Ara treballa al departament de Comunicació del Fòrum Barcelona  2004. Assessora en en terreny de l'adopció  i participa en força projectes d'ajuda al tercer món.
Comments:
Avui me acabat de llegir el llibre de La filla del Ganges de Asha Miró, val la pena llegil.Jo el recomano a tothom que el llegeixi, per que es una pasada de llibre! Asha, moltes gracies per publicar aquest llibre!
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Powered by Blogger